maart 2020 De grote verbouwing is begonnen. Onder leiding van de grote baas Paul Pisters is begonnen met de vervanging van het dak. Het was slecht, aan vervanging toe. En er komen twee dakkapellen, dat kost wat, maar dan heb je ook wat. En drie Velux-ramen, super, meer licht en ventilatie. Het klimaat wordt heel beheersbaar. En dan achttien nieuwe zonnepanelen! Dat verdubbelt de energie-opbrengst, Klaar voor twee nieuwe appartementen. Mits de gemeente akkoord gaat.
Tegenvallers: de balken waren zwaar aangetast door de boktor, de gootbakken achter ook, moesten compleet vervangen worden en de zonnepanelen pasten niet, er moesten andere komen.

Veel balken zijn vernieuwd, dank firma Pisters, mooi werk.

De volgende fase is het verkrijgen van een vergunning. Om met meerdere mensen dit huis te bewonen, concreet: het ene huisnummer (31) moet verdeeld worden in 31a, 31b, 31c, 31d. Dan kunnen alle bewoners hun eigen Wifi, brievenbus en meterkast krijgen. Dan is misschien nog het parkeren een probleem, maar daar hebben we ook al een oplossing voor in gedachten.